Ooit was uw pensioen goed geregeld en heeft u er nooit naar om hoeven te kijken. Maar nu.. Nu gaat alles mis. Het pensioenstelsel is zo ingewikkeld geworden dat bijna niemand er meer iets van begrijpt. Daar is Pensioensparen-nl.nl opgericht, om alles over pensioenen een beetje duidelijker te maken voor iedereen. Hier vindt je alles met betrekking tot het pensioen via de werkgever tot het zzp pensioen en alles over de collectieve pensioenregeling en nog veel meer.

Het ontstaan van Pensioensparen-nl.nl

Dit informatie portaal in ontstaan, nadat we zelf opzoek waren naar informatie over pensioenen.  Helaas was dit een afgrijselijke zoektocht en konden we niets tot weinig vinden over een pensioenregeling. De informatie die we vonden was tevens niet transparant en betrouwbaar, dus we kwamen niet ver. Dit was de doorslag om een informatief portaal te maken voor iedereen. Alle informatie over pensioen, pensioenregeling etc. bij elkaar op één website. U hoeft dus nooit meer moeilijk en veel te zoeken. Wat duidelijk moet zijn in dit portaal is dat wij onafhankelijk en betrouwbaar zijn, we zijn namelijk niet van afhankelijk van een verzekeraar of een pensioenfonds. U vindt bij ons onafhankelijke betrouwbare informatie die iedereen kan gebruiken.

Betrouwbaar en goedkoop advies

We hebben een aantal pensioenadviseurs op gesprek gehad en deze hebben ons dure adviezen verkocht waar we achteraf niets aan hebben gehad, de adviezen waren immers niet transparant. Na een grote zoektocht naar een goede pensioenadviseur hebben we er een gevonden. Voor €500 i.p.v. van vaak € 2000 of meer, krijgt u een goed pensioenadvies met de beste drie pensioenregelingen die bij uw onderneming passen. Voor meer informatie neem contact op met ons via het contactformulier.