Collectief Pensioen Kiezer

De hulp voor de kleinere MKB-bedrijven op het gebied van pensioen is de collectief pensioen kiezer. Het is namelijk erg moeilijk om betaalbaar advies te krijgen op het gebied van pensioen. Toch hebben deze bedrijven dringend pensioen advies nodig.  Bij de collectief pensioen kiezer krijgt u hoogwaardig en goed advies voor een lage prijs. Door middel van een vragenlijst brengen zij online een advies uit.

Pensioen MKB

Een pensioenregeling voor MKB is een zware kostenpost, maar daarbij ook een belangrijk onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Als werkgever wilt u goed doen voor uw werknemers. Hieronder valt dan ook een pensioenregeling. Bij de collectief pensioen kiezer krijgt u drie offertes van de drie meest geschikte pensioenregelingen. De keuze is dan aan u welk pensioen u bij uw bedrijf vindt passen. Het advies voor het pensioen voor MKB-bedrijven is provisievrij, waardoor de collectief pensioen kiezer zich kan onderscheiden. U bespaart bij de collectief pensioen kiezer maar liefst 85% op de kosten van het pensioen advies.

Online pensioen advies

MKB-bedrijven moeten vaak veel geld betalen voor een goed pensioen advies. Bij de collectief pensioen kiezer zijn zes verzekeraars aangesloten:

  • Generali
  • Nationale Nederlanden
  • Zwitserleven
  • Avéro Achmea
  • Delta Lloyd
  • Aegon


De collectief pensioen kiezer werkt als volgt: u vult eerst een vragenlijst in. Aan de hand van deze ingevulde vragenlijst kiest de collectief pensioen kiezer drie pensioenregelingen die het beste bij het bedrijf passen. Hieruit kunt u dan een keuze maken. Het grote voordeel van de collectief pensioen kiezer is dat ze maar €500 vragen voor een pensioen advies. Wilt u meer weten over de collectief pensioen kiezer? Neem dan contact op via het contactformulier.